Soğuk fermantasyon yöntemiyle 22 saat dinlendirilmiş olan bu tam buğday ekmeği, en sağlıklı organik ekmek türlerinden biri olarak kabul edilir.
Kilo yönetimine, kemik sağlığına, beyin ve sinir fonksiyonlarına ve ruh hali üzerinde olumlu etkiler sağlayabilen fermente gıdaların kalp sağlığı üzerinde dolaylı olumlu etkileri olduğu bilinmektedir. Ayrıca, yüksek tansiyon, diyabet riski, inflamasyon ve obeziteye karşı koruyucu etkileri de bildirilmiştir. Bunun yanında, bazı probiyotik alt gruplarının LDL kolesterolü azaltmada etkili olabileceği de belirtilmiştir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.