Soğuk Fermente Tam Buğday Ekmek

33.75

Soğuk fermantasyon ile 22 saat dinlenmiştir. En sağlıklı organik ekmek türlerinden biridir.

Soğuk Fermente Tam Buğday Ekmek

Kilo yönetimine, kemik sağlığına, beyin ve sinir fonksiyonlarına ve hatta ruh haline olumlu etkileri olduğu düşünülen fermente gıdaların kalp sağlığı üzerindeki olumlu etkileri dolaylı yoldan olur.

Miktar:

Organik Tam Buğday Ekmek (700 Gr)

Tam buğday unu tarlada hasat edilen buğday tanesinin bütün olarak öğütülmesinden elde edilen undur.

Taş değirmen unu piyasada satılan kepekli unlar gibi beyaz un ve kepeğin sonradan karışımından elde edilmez.

Taş değirmen Tam Buğday Unu saf halde buğdayın öğütülmesinden elde edilir.

Bu öğütme öncesi ve sonrasında hiç bir şey eklenilmez ve çıkarılmaz. Doğal hal muhafaza edilir.

Obeziteyi önlemede tam buğday unu ekmeği kullanılır. Kabızlığa engel olan lif içeriği tokluk hissinin erken gelmesini sağlar.

Şeker hastalarının yemekten sonra kan şekerlerinin hemen yükselmesinin sebebi kepeği alınmış buğday unudur. Tam buğday ununda ise kepek muhafaza edilmiş, ayrılmamıştır.

 

Soğuk fermantasyon ile 22 saat dinlenmiştir. En sağlıklı organik ekmek türlerinden biridir.

Soğuk Fermente Tam Buğday Ekmek

Kilo yönetimine, kemik sağlığına, beyin ve sinir fonksiyonlarına ve hatta ruh haline olumlu etkileri olduğu düşünülen fermente gıdaların kalp sağlığı üzerindeki olumlu etkileri dolaylı yoldan olur.

Yüksek tansiyon, diyabet riski , inflamasyon ve obeziteye karşı olan olumlu etkileri bildirilmiştir. Bunun yanında bazı probiyotik alt gruplarının LDL kolesterolün azaltmasında etkili olabilmektedir.

Ağırlık 700 kg

Henüz inceleme yok.

"Soğuk Fermente Tam Buğday Ekmek" için ilk yorum yapan siz olun


Konuşma başlat
WhatsApp Destek
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?